Hvem står bag Tagværk?

Det gør vi. Kristian Callesen og Jakob Thomsen. Den ene fra Nordjylland. Den anden fra Sønderjylland. På mange måder er vi faktisk ret forskellige. Men vi deler en fælles interesse for tag og for at effektivisere vores arbejde. Og den interesse har vi haft sammen i snart 10 år.

Vi kender hinanden bedre end de fleste. Når den ene måler op, skærer den anden til. Det er dét, der kommer ud af at gå sammen dag ud og dag ind i et årti. Et stærkt samarbejde, hvor vi ikke behøver at snakke om, hvem der gør hvad. Det ved vi bare. For os er det optimalt. Det er også den oplevelse, vi gerne vil give dig, der har brug for et nyt tag.

Kristian Callesen, tømrer og ekspert i at lægge tag

Om Kristian Callesen

Jeg er 40 år og har arbejdet halvdelen af mit liv som tømrer – sådan cirka. For snart 10 år siden kom jeg til et tagfirma, hvor jeg blev ret grebet af at lave tag. Siden har jeg stort set ikke lavet andet.

Privat servicerer jeg min familie (to børn og kæreste) og er sammen med dem om stort og småt. Jeg har også bygget vores eget hus, og jeg må siges at være den mest handy her i familien.

Jakob Thomsen, tømrer og professionel taglægger

Om Jakob Thomsen

Jeg er 37 år og startede i lære som tømrer for 20 år siden og har været i byggebranchen lige siden. For snart 10 år siden begyndte min hverdag udelukkende at handle om tag. Kombinationen af den friske luft og den fysiske udfoldelse ved tagarbejde gør min hverdag helt perfekt.

Når jeg har fri er jeg sammen med familien (kæreste og tre børn) og bruger en del tid på deres fritidsaktiviteter, og hvad der nu ellers følger med. Når tiden ellers tillader det, kaster jeg mig over diverse renoveringer i vores hjem.

Vil du have et gratis tilbud på dit nye tag?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og aftaler, hvornår det passer dig, at vi kigger forbi. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe – også om aftenen.

Kristian Callesen
+45 5192 4266

Jakob Thomsen
+45 2367 2723